Tromppurmerland.nl

Poelier Slagerij J. Tromp

Poelier Slagerij J. Tromp is een familiebedrijf dat al generaties lang diverse kip-, vlees-, en wildproducten verkoopt aan particulieren. Opa begon met het verkopen van levende kippen. Dit heeft zich in de loop der jaren verder ontwikkeld.  Jan Tromp heeft de levende kippen ingeruild voor geslachte. Samen met de huidige generatie Tromp is de winkel verder ontwikkeld tot een mooi poelier/slagersbedrijf. Op deze website vindt u een greep uit ons ruime assortiment.

Dagelijks zijn wij bezig om de mooiste en lekkerste producten voor u te maken. Dit geeft ons een ambachtelijk karakter waar wij trots op zijn! En dat proeft u! Verder staan we bekend om de zeer goede kwaliteit van onze producten en ons ruime assortiment. Dat alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

U bent van harte welkom in onze winkel te Purmerland!

Indien u er zeker van wilt zijn dat wij een product op voorraad hebben, neem dan telefonisch contact met ons op. Mocht u andere vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Reviews:

caddysdv
caddysdv
19/07/2022
Heerlijk. Goede sappige kippen heerlijke kruiden en een wereldse kogelbiefstuk. Vriendelijk personeel. Alles is lekker hier .I.d.d. veel te laat ontdekt. Keep up the good work!
Johan Mork
Johan Mork
15/07/2022
Het is een goede poelier
Michel Labots
Michel Labots
13/07/2022
Voor ons de beste slager van Noord Holland.
Miriam van der kroft
Miriam van der kroft
05/07/2022
Hier kan je voor een schappelijke prijs de heerlijkste producten kopen. Goede service!
E.A Antobreh
E.A Antobreh
25/06/2022
Nice and clean place to buy your meatand chicken. Difficult to locate but it's worth it when you get there.
Jaap van vuure
Jaap van vuure
17/06/2022
Heel erg lekker,en altijd keurig geholpen
Lucasso Postma
Lucasso Postma
12/06/2022
Altijd goede kwaliteit

Nieuw! Appels en Peren

Galerij